| Chủ đề phía trước :: Chủ đề kế tiếp |
| Tác giả |
Nội dung bài viết |
Sergey Spb Trứng cá hồi - Икра лососёвая

Tuổi: 44 Tham gia từ: 04 Nov 2005 Bài viết: 346 Đến từ: Ленинград-Петербург
|
Gửi: 04-May-2007 6:41 am Tiêu đề: Навчаємо українську мову.
|
|
|
Якщо хтось бажає навчатися, пропоную зробить це на нашому форумі. В нас є навіть два керівника, отож рушаємо, друзі.
Українська мова така ж чудова як і в'єтнамська, мабудь ви це зрозумієте, якщо в вас вистачить часу для навчання.
А ви можливо колись зможете нас навчити в'єтнамської мові.
Чі кто бажає почати?
Поясняю, это для тех, кому интересен украинский язык и украинская культура. _________________ Что-то я делал не так;
извините:
жил я впервые на этой земле.
(Рождественский) |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
Nina Kvas Nga - Квас

Tham gia từ: 10 May 2005 Bài viết: 3618
|
Gửi: 05-May-2007 3:42 pm Tiêu đề: Re: Навчаємо українську мову.
|
|
|
| Здається, граматіки української і російської мови схожі. Раніше я небагато розуміла по-українськи, але зараз вже подзабивала слова... |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
@@@ Trứng cá hồi - Икра лососёвая

Tuổi: 51 Tham gia từ: 03 May 2006 Bài viết: 386 Đến từ: Ukraine, Lugansk
|
Gửi: 06-May-2007 9:40 pm Tiêu đề: Навчаємо українську мову.
|
|
|
Друзі !
Пробачте, але на мою думку вся ця украЇнська мова зайва навіть у самій Украині... Не кажучи вже про наш чудовий форум...
Я добре розумію , коли кажуть украЇнською, але с трудом можу на ній розмовляти, хоч і живу в Україні.
Тому пробачте ...
Мені не соромно за це , тому , що я вважаю, що знання української мови - це для людини не найголовніше, головніше те, що у неї в серці.
Ще раз прошу пробачення.
Мабуть це наші засоби массової інформації і наш уряд повинні, але я відчуваю великий діскомфорт у душі , коли знову починаються всі ці розмови про обовязкове вживання української всюди...
Це жах друзі мої ...
А що до граматики української, то наскільки я там щось пом`ятаю - саме головне правило таке " Як говоримо, так і пишимо!" І це дуже добре на мій погляд...
Пробачте будь ласка!
 _________________ Tất cả các phát minh trong khoa học đều được nghĩ ra bởi những người lười. Tôi cũng lười nhưng hiện tại tôi chưa phát minh ra cái gì cả. |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
Nina Kvas Nga - Квас

|
Gửi: 07-May-2007 1:41 pm Tiêu đề: Re: Навчаємо українську мову.
|
|
|
| Я пам'ятаю такий анекдот: "Найважча мова - це українська, тому що мільйон українців не навчилися на нім читати, писати і говорити" |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
@@@ Trứng cá hồi - Икра лососёвая

Tuổi: 51 Tham gia từ: 03 May 2006 Bài viết: 386 Đến từ: Ukraine, Lugansk
|
Gửi: 07-May-2007 1:54 pm Tiêu đề: Навчаємо українську мову.
|
|
|
Уважаемая Нина!
Да ты же по украински лучше меня разговариваешь!!!
Моё почтение.
Я обещаю улучшить свой украинский..
 _________________ Tất cả các phát minh trong khoa học đều được nghĩ ra bởi những người lười. Tôi cũng lười nhưng hiện tại tôi chưa phát minh ra cái gì cả. |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
TrungDN Trứng cá hồi - Икра лососёвая

Tham gia từ: 29 Jan 2007 Bài viết: 540
|
Gửi: 08-May-2007 3:57 pm Tiêu đề: Re: Навчаємо українську мову.
|
|
|
| Nina viết: |
| Я пам'ятаю такий анекдот: "Найважча мова - це українська, тому що мільйон українців не навчилися на нім читати, писати і говорити" |
Я теж бажаю вивчати українську мову, тому що мені незабаром відрядять на Україну. Не знав, ято це найважча мова. Але Ніна, ти мене лякаєш |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
Nina Kvas Nga - Квас

|
Gửi: 08-May-2007 10:48 pm Tiêu đề: Re: Навчаємо українську мову.
|
|
|
Ой немає, я нікого не хочу лякати трудністю української мови. Просто ... злоднебний колись анекдот на хвилю дуже популярної і популістой українізації всієї країни всіх і відразу...
А українська мова - хай буде! |
|
| Trở về đầu trang |
|
 |
|